خوب .

ترجیحا مونثها نخونن

اولا اونایی که  فقط میخوان بدونن چرخه قاعدگی چیه . از اونجایی که نوشتم قسمت اصلی بخونن 

.

اصلا نمی دونم چرا باید صحبتای 3تا مذکر توی ی ماشین در حال حرکت آخرش برسه به چرخه قاعدگی 

حالا داستان چی بود 

ی روز با امیر علیو . فری رفته بودیم بیرون . همینجوری که در حال حرکت بودیم . یهو موبایل امیر علی زنگ خوردو جواب داد 

با ی حالت لوسو چاپلوسانه ( البته بجای چاپلوسانه میخواستم چیز َدیَگه بنویسم . حالا بگذریم ) خلاصه جواب دادو گفت : سلام آقا محمد خوب هستین . (اونقدر لوس صحبت میکرد ما خندمون گرفت) . گفت هیسسس. شما خوب هستین . بفرمایید جانم . باشه باشه .چشم میام میام . میگیرم ازتون . امری ندارید باشه پس میام . خدافظ . 

.

یعنی چی . این چه لحن صحبت کردنه . مرتیکه چاپلوسانه و همونی که بجای چاپلوسانه استفاده میشه . این چرا اینجوری حرف میزنه 

.

خوب امیر علی سربازه . بعضی وقتا باید نامه ببره  2تا شهر اونورتر . این یارو هم تو همون اداره ای هستش که امیر علی باید نامه ببره . امیر علیم نامه هاشو میده به این  . 

خلاصه .

ی خورده مسخرش کردیمو چندتا تیکه تیکه سنگین پسرانه بارش کردیمو . بعدش گفتم . میدونستی این محمد  ی قول دیگم داره .  اینا دوقلو ان . ی براد دوقلو هم داره این . بعدشم گفتم واقعا چجوری میشه دوتا آدم کاملا شبیه همو از این حرفا .

آره اینجا بود صحبتای 3تا مذکر توی ی ماشین در حال حرکت رسید به جریان تولید مثلو . بچه درست کردنو  فلانو بسار 

خلاصه ی خورده من بگو . ی خورده امیر علی بگو . ی خورده فری بگو . ( چقدر فری بیچاره تو این داستان نقش کمرنگی داشت . البته کلی داستان در مورد خوابگاه از فری نوشتم تو پستها هست ) 

همینجوری صحبت . چه میدونم دوقلو همسان غیر همسا . تخمک یکی در ماه گذاری میشه . 2تا در ماه گذاری میشه 

همینجوری هی من بگو هی امیر علی بگو . هی من بگو هی امیر علی بگو . فری تو حالت خیره مثل سطل ماست . تو نقش کمرنگ خودش . دیدم نه اینجوری نمیشه . گفتم آقا همینجا نگه دار . بزا من برم ی نگاهی بندازم ( نگا تو اینترنتو میگم ) . میام بهتون میگم توی  ی ماده ( مونث) چجوری بچه درست میشه  

.

قسمت اصلی 

.

چرخه قاعدگی ( خیلی وسوسه شدم برم ببینم املاء چرخه قاعدگی رو درست نوشتم یا نه . اما اینکارو نکردم )

در هر صورت .

چرخه قاعدگی چیست ؟

چرخه قاعدگی  همون تخمک گذاری و  قاعدگی رو (ی رو ) میگن

ی مونث 2 تا تخمدان داره . هر ماه ی دونه یا 2تا تخمک از این تخمدانا ول میکنه  سمت رحم

البته معمولش اینکه ی دونه تخمک از ی تخمدان ول میشه  . معلومم نیست از کدون تخمدا ، یعنی ممکنه این ماه ازتخمدا راست تخمک ول کنه ماه دیگه از تخمدان چپ . 

اونایی هم که دوتا تخمک تو ی ماه ول میکنن . به نظرمن   اینا از لحاظ تکنیکی  تخم دوزرده گذاشتن 

در همین حین ( چقدر این جمله قشنگه . درهمین حین . انگار دارم کنفرانس میدم ) 

داشتم میگفتم : در همین حین خخخخخخخخخخخخخخخ . وقتی تخمک ازاد شد رحمم خودشو آماده میکنه برای پذیرش تخمک . حال چه جوری ،  دیواره رحم پوشیده میشه از ی لایه نمیدونم چی چی .

آره .

برگریدم به قبل از در همین حین .

تخمک فقط 1 روز زنده میمونه . اما اسپرم 3 روز ( دیگه اسپرم که میدونید چیه ، همون اره دیگه. )

یعنی  به نظر کارشناسی بنده 3 تا 4 روز در ماه میشه بچه درست کرد . یعنی باید در همین حین  34 روز تولید مثل کنید.البته فکر کنم 

چون هم تخمک و هم اسپرم عمر کوتاهی دارن

.

حالا برگردیم به قضییه آماده شدن رحم . 

خوب گفتیم رحم برای اینکه این موجود پلیدو ( بچه ) پرورش بده خودشو با پوشندنه ی لایه به دیوارش آماده میکنه.

اگه لقاح انجام نشه . لقاح همون برخورد این موجودات دم دار خبیث ( اسپرم ) با تخمکو میگم . انجام نشه این دیواره ای که رحم برای خودش ساخته بود فرو میریزه . به این میگن قاعدگی یا .همون خونریزیو فلان . 

ببینید اونایی که میخوان زمان  تخمک گذاری رو بفهمن . چه میدونم فکر کنم باید 12 تا 16 روز از ی به به عقب بشمارن مثلا اگه ی 28 ماه باشه 14 دهم ما تخمک گذاری انجام میشه . میگن ی محدودی زمانی از تخمک گذاری رو میده . دقیق فکر نکنم باشه 

.

خوب دوقلو ، دوقلو دوجوره همسان غیر همسان دیگه . 

دوقلو همسان 2تا اسپرمه میرن توی ی تخمک . یعنی 2تا اسپرم با ی تخمک لقاح پیدا میکنن 

دوقلوهای غیر همسان . 2تا اسپرمن که هرکدومشون با ی تخمک لقاح پیدا میکنن . یعین هر اسپرم با ی تخمک جدا 

3 4 قلو رو دیگه نمی دونم  شمام برید ی نگاهی بندازید ( البته تو اینترنتو میکم ) 

.

ببینید دوستان زیاد تو کوکش نرید گیج نشید . باور کنید اگه هرکی چیزایی که من گفتمو  توی جمع پسرونه بگه . ازدفعه بعد صداش میکنن آقای دکتر . پس همین حدودا بگید . نگرانم نباشید . هیچکی هیچی نمیدونه . 

آخرشم شما میشید بچه باهوشه جمع .

.

سخن آخر . وقتی من اینارو  این ور اونور توی اینترنت میخوندمو تازه فهمیدم  منو لک لک نیاوردهو من حاصل ی فرایند پیچیده هستم .

بعدش هر ماه این قضیه پیچیده و سخت برای ی مونث ایجاد میشه . یعنی هرماه این جریان ، درد خونریزی. اعصاب خورد و چیزای دیگه براش بوجود میاد . واقعا سختهو من هیچی نمیگمو سخن آخریم ندارم .

رابطه ی بین ساعت ، شیاف ، حس بد.

وقتی میخوای داغون شی !!!

تقریبا اشکم در اومد:)

ی ,تخمک ,  ,تو ,امیر ,قاعدگی ,امیر علی ,چرخه قاعدگی ,ی تخمک ,با ی ,در همین

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله آرایشگاه مردانه و داماد حمید بخشی تعبیر خواب جامع آنلاین سهیل سیاح جواب سوالات باشگاه کارگزاری آگاه وبلاگ اطلاعات شهر تهران-ایران باربری ارزان وکیل مردم سردار دلها مدیس موزیک | دانلود آهنگ ترکی